قیمت سکه و ارز
۱۴۰۲/۰۴/۱۵ - ۲۱:۳۰
کارشناس سیاسی در گفتگو با سراج24:

وحدت جهان اسلام، پیامی به جهانیان در سالروز غدیرخم 

کارشناس امورسیاسی با بیان اینکه نباید در برگزاری مراسمهایی که مربوط به شعائر دینی است افراط و تفریط شود، گفت: رساندن پیام وحدت مسلمان در سالروز واقعه غدیرخم نشان دهنده واحد بودن جهان اسلام است. 

 وحدت جهان اسلام، پیامی به جهانیان در سالروز غدیرخم 

به گزارش سراج24؛ زهیر اصفهانی در گفتگو با خبرنگار سراج24، پیرامون اهمیت پرداختن به واقعه دینی و تاریخی غدیرخم و پیاده روی سال گذشته غدیرخم در تهران اظهار داشت: یکی از مهمترین ابزارها در فعالیتهای فرهنگی با توجه به اهمیت موضوع، تبلیغ است و واقعه غدیرخم در تاریخ تشیع و زندگینامه ائمه یک مقطع بسیار مهم است که با پرداختن به آن زمینه تبلیغ برای دین و تشیع فراهم می شود. 

وی افزود: تاکنون درباره واقعه غدیر رویداد فرهنگی خاصی در کشور صورت نگرفته اما در سال گذشته پیاده روی از سوی شهرداری تهران با همین عنوان برنامه ریزی و برگزار شد که با استقبال خوب مردم روبرو شد و تاثیرات فرهنگی اجتماعی و حتی سیاسی بسیار ارزشمندی برای مردم و کشورمان در پی داشت. 

کارشناس سیاسی بیان داشت: باید پایه ریزی چنین برنامه هایی با موضوع غدیر بیش از پیش در دستور کار نهادهای فرهنگی قرار گیرد و از حضور خودجوش مردمی که نشان دهنده گرایش دینی و اعتقادی شان است بهره مند شد چراکه تبلیغات سو دشمن، حوزه فرهنگ به ویژه فرهنگ دینی و اسلامی را نشانه رفته است که باید با آن مقابله کرد. 

اصفهانی عنوان داشت: باید به گونه ای فرهنگسازی شود که مردم با غم ائمه غمناک و با شادی آنان شاد شوند و در برگزاری مراسمهایی که مربوط به شعائر دینی است نباید با افراط و تفریط کار کنیم و در بخشی قوی و در بخشی ضعیف بلکه باید مراسم های شاد و مراسمهای سوگواری به تناسب و با محتواسازی مطلوب انجام گیرد تا اثرگذاری بلند مدت داشته باشد. 

وی تصریح کرد: در هر رخدادی که در کشور از ظرفیتهای مردمی استفاده کردیم مردم سنگ تمام گذاشتند و در پیاده روی سال گذشته غدیر نیز دوستان دین و شریعت خوش درخشیدند بنابراین باید این گونه برنامه ها به گونه ای ارائه شود که به عنوان یک الگوی خوب از دین به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان نهادینه شود و ارزشهای آن شناخته شوند. 

کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: می توان مراسماتی چون راهپیمایی غدیر را جزو رزمایش های دینی و فرهنگی به شمار آورد و در شهرها و محله های مختلف اجرا کرد تا در هر محله یا منطقه ای امکان حضور مردم آن منطقه یا محله فراهم باشد و به این ترتیب تعداد بیشتری از مردم از این فرصت استفاده کرده و حتی سالمندان و افراد ناتوان هم از برکات حضور در چنین آیینی بهره مند شوند. 

اصفهانی یادآور شد: در حال حاضر که نوک پیکان دشمن به سوی مسائل فرهنگی است باید به برنامه های فرهنگی بیش از پیش اهمیت داده شود، دشمن از آگاهی به‌روز جوانان ما واهمه دارد و تلاش می کند بین افکار و عقاید مردم ما فاصله و تفرقه بیندازد و با ایجاد شبهات دینی و فرهنگی مردم را از دین دور کند اما چنین رزمایشی می تواند در رساندن یک پیام مبنی بر واحد بودن جهان اسلام و دغدغه مند بودن مسلمانان کمک بسیار بزرگی کند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••